26 Şubat 2015 Perşembe

Yoğun istek üzerine 2. kez Zeytinyağı Tadımı için bir araya geliyoruz!!!

Herkese merhaba,

İlginize teşekkür ederiz. Aldığımız duyumları dikkate alarak zeytinyağı partisini yinelemeye karar verdik. 2. buluşma 3 Mart Salı akşamı saat 19'da... Yine Ristorante Pizzeria Venedik'te olacağız.
Sürprizlerle dolu bu akşam yemeğinde bizlere katılmaya ne dersiniz?



Katılım öncesi mutlaka rezervasyon yaptırınız!!!
 Tel: 422 18 26 - 422 27 35 

1 yorum:

  1. Zeytinyağlarının natürel sızma zeytinyağı sınıfına girebilmesi için duyusal açıdan kusursuz olması gerekmektedir. Yağlar yüksek yoğunlukta duyusal kusurlara sahip olduklarında ise “ham zeytinyağı” olarak sınıflandırılırlar. Natürel zeytinyağlarının duyusal olarak temel pozitif özellikleri için: http://www.apelasyon.com/Yazi/239-naturel-zeytinyaginin-duyusal-analiz-kriterleri

    YanıtlaSil